Profiel

LG Management & Consultancy

Translating Vision into Results

Met ruim 20 jaar kennis en ervaring in productie- en logistieke omgevingen adviseert en ondersteunt LG Management & Consultancy (LG M&C) opdrachtgevers van een visie naar een optimaal resultaat. Van conceptontwikkeling tot en met de projectrealisatie op strategisch en tactisch niveau.

Pragmatisch

Samen met een netwerk van specialisten en professionals biedt LG M&C geïntegreerde oplossingen, waarbij we op pragmatische wijze concrete logistieke oplossingen ontwikkelen in de supply chain, productielogistiek en warehousing. Onze procesanalyses vormen de basis voor optimalisatievraagstukken en dragen direct bij aan transparantie in het proces.

Kennis en ervaring

Wij adviseren én nemen de verantwoordelijkheid voor de realisatie en vertaling van het (her)ingerichte proces naar een integrale lay-out. Die transformeren we vervolgens naar een proces met functionele en technische specificaties. Met onze projectmatige expertise leiden en begeleiden we deze trajecten en ondersteunen u van ontwerp, definitie, via leveranciersselectie, aanbesteding naar realisatie, implementatie en ingebruikname.

Toonaangevende projecten

Met complexe vraagstukken als bedrijfs(her)inrichting, procesoptimalisaties en innovatiemanagement bij toonaangevende projecten werden en worden bij diverse bedrijven in uiteenlopende branches uitstekende resultaten gerealiseerd. Bij onder meer FloraHolland, Calderys, Food Center Amsterdam, BeterBed, Mondi Packaging, Sekisui, Olympic Fruit, Fresh Support en Highlite kan LG M&C terugkijken op een prettige samenwerking.

Onze kernwaarden

LG Management & Consultancy…

… denkt actief mee in planvorming

… doorziet direct de kern van de klantvraag

… is doel- en resultaatgericht

… is communicatief sterk, op alle (bedrijfs)niveaus

… creëert draagvlak in de organisatie

… levert kwaliteit